Robert de Vries

Ondernemer & spreker
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Restart your brain

Restart your brain

Een diepgaande lezing met een filosofische inslag. Alles waar wij vandaag de dag in geloven, is gebaseerd op achterhaalde concepten. Onze economie, onze religies, ons schoolsysteem, de politiek, de media en onze relaties vormen het fundament van onze samenleving.

Helaas moet Robert mededelen dat dit fundament gebaseerd is op achterhaalde concepten. Dit is de hele reden dat onze maatschappij zo zoekende is naar kunstmatig geluk. Wij zijn gaan geloven in de media, scheppen hoop uit onze religies en vertrouwen op onze overheden. Terwijl dit juist de systemen zijn die het hardst falen.

We leggen ons vast in verkeerde relaties, zijn levenslang bezig met het vergaren van welvaart en laten ons programmeren door het onderwijssysteem. Maar zien we in de praktijk niet dat dit nergens toe leidt? In restart your brain daagt Robert uit om op een geheel nieuwe manier naar onze samenleving te kijken. Waarom? Alleen vanuit bewustwording kunnen nieuwe vormen worden gecreëerd worden die ECHT helpen om succesvol te worden.

Restart your brain geeft praktische tips om alles in het leven in twijfel te trekken. Want alleen buiten de standaard, out of the box en ver weg van de norm ligt succes voor iedereen.

Lezingen

Dagvoorzitter
Restart your brain
Lezingen overzicht
What a great time we had for the conference Inspiration360 in Amsterdam. Much appreciation for the courage of the founders of this event.
- Sir Richard Branson
I like to thank Robert de Vries, the director of Inspiration360 for his invitation to Amsterdam.
- VP Al Gore
Robert, thanks so much for this great event and your invite to the Nederlands. It was a great event and a great experience.
- Bear Grylls

Robert de Vries boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Robert de Vries en sprekersbureau Quality Bookings