Robert de Vries

Ondernemer & spreker
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Ondernemen, als ik het kan, kan jij het ook!

Ondernemen, als ik het kan, kan jij het ook!

Robert heeft al jaren als levensmotto de bekende uitspraak van John Lennon: “Life is what happens to you while you’re busy making other plans”. Maar dit geldt net zo goed voor het opzetten van een bedrijf. Het grootste misverstand bij ondernemen vindt Robert het maken van te uitgebreide plannen en het te strak vasthouden daaraan. Dit maakt je blind voor de echte kansen. Het gaat altijd om de reis en niet om het eindresultaat. Deze lezing is een inspiratie voor iedere startende of gevorderde ondernemer die op zoek is naar verfrissende inzichten en een eigentijdse kijk op het ondernemerschap.

Robert is 100% selfmade en weet als geen andere hoe je extreem hoge doelen kunt behalen. Hij stampte diverse bedrijven uit de grond en wist wereldsterren als Richard Branson en Al Gore te overtuigen om naar Nederland te komen. De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De vraag is hoe je als ondernemer continu aan het roer blijft en niet in de val trapt waar zovelen in vallen. Veel ondernemers gaan teveel geloven in hun eigen bedrijf.

Er bestaan zoveel misverstanden omtrent het oprichten van een bedrijf en het behalen van succes. Aan de hand van een duidelijk stappenplan neemt Robert zijn toehoorders mee langs de meest gemaakte fouten en misverstanden rondom ondernemen.

Lezingen

Dagvoorzitter
Ondernemen, als ik het kan, kan jij het ook!
Lezingen overzicht
What a great time we had for the conference Inspiration360 in Amsterdam. Much appreciation for the courage of the founders of this event.
- Sir Richard Branson
I like to thank Robert de Vries, the director of Inspiration360 for his invitation to Amsterdam.
- VP Al Gore
Robert, thanks so much for this great event and your invite to the Nederlands. It was a great event and a great experience.
- Bear Grylls

Robert de Vries boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Robert de Vries en sprekersbureau Quality Bookings