Robert de Vries

Ondernemer & spreker
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Fear is by choice

Fear is by choice

Dit is de meest persoonlijke lezing van Robert, waarin hij praktische tips geeft over het overwinnen van angsten. Elke ontwikkeling, of het nu is van een onderneming of op persoonlijk niveau, wordt tegengehouden door angsten. Als er één ding in Robert zijn leven centraal staat, dan is het wel het overwinnen hiervan.

Op jonge leeftijd werd hij door een zeer strenge religie overspoeld met angsten. Voor alles wat buiten de religie viel, werd een extreme angst gecreëerd om te zorgen dat de volgelingen niet buiten de religie zouden komen. In zijn jeugd kwamen deze angsten tot een hoogtepunt en ontwikkelde Robert extreme paniekaanvallen, straatvrees en belandde hij in een extreem vicieuze cirkel van angsten. Zo erg dat hij op een gegeven moment zelfs bang was om bang te zijn. Toch heeft Robert al zijn angsten overwonnen. Hij heeft hierdoor een bijzondere visie ontwikkeld over de manier waarop zowel individuen als bedrijven hun angsten kunnen herkennen en overwinnen.

Een hele krachtige lezing met vele praktische tips, bijzondere verhalen en inspirerende voorbeelden.

Lezingen

Dagvoorzitter
Fear is by choice
Lezingen overzicht
What a great time we had for the conference Inspiration360 in Amsterdam. Much appreciation for the courage of the founders of this event.
- Sir Richard Branson
I like to thank Robert de Vries, the director of Inspiration360 for his invitation to Amsterdam.
- VP Al Gore
Robert, thanks so much for this great event and your invite to the Nederlands. It was a great event and a great experience.
- Bear Grylls

Robert de Vries boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2024 - Robert de Vries en sprekersbureau Quality Bookings