Coach

Sinds 5 jaar coacht Robert vele Bekende Nederlanders, ondernemers, sporters, cabaretiers en politici. “Ik zie mij eigenlijk totaal niet als coach en claim ook zeker niet dat ik meer weet of beter ben dan andere mensen. Ik kijk vaak anders tegen zaken aan, omdat ik niet in patronen geloof en elke situatie als uniek beschouw. Als dat coaching is, dan zal ik wel een coach zijn.”, grapt Robert.

Vanuit zijn sprekersbureau Quality Bookings adviseerde hij de meest uiteenlopende personalities over hun carrière in het sprekerscircuit. Hij dacht met ze mee in het ontwikkelen van concepten, het opzetten van shows en had een uitgesproken mening over het bouwen van een merk rondom een spreker. Deze mening bleef niet onopgemerkt. Heel bekend Nederland klopt tegenwoordig bij hem aan, vertelt Robert. “Waarschijnlijk omdat ik hun taal spreek en niet schroom om mijn ongezouten mening te geven. Als je mij vraagt hoe ik ergens over denk, verwacht dan geen politiek correcte reactie. Don’t like what you hear? Dan zal er wel een kern van waarheid in zitten.

Je hoort mij vaak zeggen: waarom niet? Wij mensen weten namelijk vaak een reden te bedenken waarom we iets niet gaan doen. Terwijl er maar één krachtig instrument is in ons leven en dat is dingen juist wél doen. Geremd door arrogantie, onzekerheid en angst of het oordeel van anderen, blijven we echter vaak weg van dat wat we willen bereiken, doen of zijn. Ik daag je uit om die stap juist wel te maken. Want ware voldoening ligt achter onze angsten.”